Jäähelmen White Bear 26.1.2012-28.10.2022

Jäähelmen White Bear, Lumo, on jouduttu lopettamaan äkillisen sairastumisen takia 💔! Lämmin osanotto koko Lumon perheelle ja kiitos kun annoitte Lumolle loppuelämän kodin ensimmäisen omistajan hankalassa tilanteessa!

12.8.2022 Suru-uutisia

Sain vanhojen kasvattiemme omistajilta suru-uutisia: 

Sandy, Jäähelmen Just A Dream 3.8.2008-11.8.2022 Kiitos Parikan perheelle, kun otitte Sandyn sijoitukseen 14 vuotta sitten. Osanottoja koko perheelle, suru on suuri, kun Sandy on poissa. Sandy oli myös minulle tärkeä ja erittäin tuttu koira koska asui naapurissa ja oli meillä synnyttämässä ja hoitamassa L-pentueen 💔. Sandy eli pitkän ja hyvän elämän!

Fuli, Jäähelmen Polar Bear 10.1.2010- 2.8.2022 Osanottoja Seijalle ja kiitos Fulin hyvästä hoidosta loppuun asti 💔.

17.5.2022 Halla ja Maxi

Musertavia suru-uutisia 💔

Halla, Jäähelmen Windy Night Whisper 26.1.2012-13.5.2022

Halla oli kahden pentueemme emä ja vietti siis aikaa meillä mammalomalla. Ihan sydän tuntui pysähtyvän, kun sain Jaanalta tiedon Hallan lähdöstä, vaikka olihan se tiedossa nisäkasvainten levittyä... Mutta silti lähtö tuli liian pian! Jaanalle voimia ja jaksamista ja kiitos Hallan hyvästä hoidosta ja kun otit ihanaan whippetlaumaan whippettien mielestä niin kömpelön "nallekarhun poikasen" kymmenen vuotta sitten.

Maxi, Jäähelmen Prince Albin 10.1.2010-9.5.2022

Maxi asui alkuun meillä, mutta elämä useamman aikuisen uroksen kanssa kävi hankalaksi ja päätimme etsiä Maxille sijoituskodin. Maxi sai elää hyvän ja pitkä elämän Linnakosken perheen huomassa, kiitos kun adoptoitte ihanan Maxi herran, nimensä mukaan kookkaan ja ison persoonan. Nyt oli aika Maxin lähteä, vanhuus alkoi jo painaa, mutta muistot onneksi säilyvät meillä ja teillä niin kiltistä ja lempeästä Maxista! 

Halla, kuva Jaana Porkka.

Halla, kuva Jaana Porkka.

Maxi, kuva Heikki Linnakoski.

Maxi, kuva Heikki Linnakoski.

8.4.2022 Suru-uutisia

Jäähelmen Let's Dance Nuutti 11.12.2010-7.4.2022 💔

Sain Marilta järkyttäviä ja surullisia uutisia. Nuutti sairastui yllättäen ja piti lopettaa! Osanottoja ja voimia koko perheelle!

Nuutti, Jäähelmen Let's Dance. Kuva Mari Kojo.

Nuutti, Jäähelmen Let's Dance. Kuva Mari Kojo.

25.1.2022 Kajo ja Bondy

Sain Susannalta ihanan kuvan "veljeksistä" Jäähelmen Wish Of Future, Kajosta ja Jäähelmen Lucky Boy, Bondysta. Kajo on 1v. ja Bondy jo 12v. Hyvin nuorekkaalta ja virkeältä näyttää Bondykin, vaikka vuosia on jo kertynyt ja on myös ikäisekseen hyvässä kunnossa :). Kiitos kuvasta Susanna!

Kajo ja Bondy. Kuva Studio Muru.

Kajo ja Bondy. Kuva Studio Muru.

19.1.2022 Vuoden alun iloa ja surua

Vuosi vaihtui vauhdilla pentujen syntymän merkeissä. Pennut voivat hyvin ja kasvavat vauhdilla. Myös omat koiramme tottuivat nopeasti tilanteeseen, että on pennut naapurihuoneessa. Alkuun Stella varsinkin osoitti mielenkiintoa pentujen ääniin ja hajuihin, varmaan vielä omat emonvaistot toimii vuoden takaisesta pentujenhoitoajasta. Pian pennut pääsevät jo totuttelemaan ulkoilmaan ja maistelemaan kiinteää ruokaa :).

Sain myös erittäin surullisia uutisia Oliverin perheeltä :(. Oliver piti lopettaa äkillisen vaivan takia, hyvää matkaa Oliver ja lämmin osanotto Rytkösen perheen suureen suruun! Kiitos, kun otitte Oliverin perheenjäseneksi ja piditte siitä hyvää huolta!

Jäähelmen Urban Legend, Oliver 23.6.2010-12.1.2022 💔

Oliver oli tämänhetkisten pentujen isoisä!

Jäähelmen Urban Legend, Oliver

Jäähelmen Urban Legend, Oliver

Iita, Jäähelmen Love Me Tender ja isoisänsä Helmeri, Jäähelmen Hole In One talvisessa maisemassa pihallamme.

Iita, Jäähelmen Love Me Tender ja isoisänsä Helmeri, Jäähelmen Hole In One talvisessa maisemassa pihallamme.

Jaa tämä sivu