1.12.2019 Pennut 7 viikkoa

Pennut ovat nyt 7 viikkoa vanhoja ja saatiin napattua kaikista jonkinlaiset kuvat Sannan kanssa. Kuvaaminen on jo hankalaa, koska juoksevat vinhaa vauhtia pois kuvasta ja loikkaavat pöydältä lattialle, tai ainakin yrittävät, niin että asettelija saa olla salaman nopea ja ottaa koppeja pomppivista pennuista :). Eli ihan nappiotoksia ei saatu tallennettua pikkuisista vipeltäjistä :).

Ennen pentujen luovutusta tapahtuu aina paljon, ennenkuin ovat valmiita muuttamaan omiin koteihinsa. Pennut saivat matokuurit vielä ennen muuttoa, sirutin ne valmiiksi rekisteröintiä varten ja sen jälkeen kun nimet oli päätetty, sai lähettää rekisteröinnen käsittelyyn Kennelliittoon. Kiitos Vilinän, nimet löytyivät helposti tällä kerralla :). Nykyään rekisteröinti hoidetaan sähköisesti ja on näin paljon nopeampaa kuin paperien lähettäminen muutama vuosi sitten. Pennut käyvät aina myös eläinlääkärin tarkastuksessa, missä kuunnellaan sydämet, tutkitaan navat ja koko pentu läpikotaisin, ettei mitään poikkeavaa löytyisi ja kaikki tulokset kirjataan eläinlääkärin todistukseen tiedoksi. Näillä pennuilla oli kaikki hyvin :). 

Pian pikkuiset sitten muuttavatkin omiin koteihinsa ja alkaa totuttelu suureen maailmaan ilman mammaa ja sisaruksia ympärillä. Reippaita pentuja ovat, eläinlääkärillä olisivat laittaneet painiksi odotushuoneessa näkemämme jackrusselin kanssa. Erittäin mukava ja rauhallinen nuori rotunsa edustaja olikin, ei sanonut mitään innokkaille pennuille jotka pomppivat häkissään ja miettivät, miten pääsisivät lähikontaktiin oudon näköisen, mutta sopivan kokoisen luppakorvan kanssa :). Näistä taitaa tulla melkoisia leikkijöitä, kunhan kasvavat, lelut ja isommat koirakaverit kotona saavat jo nyt kyytiä ja vauhti kiihtyy päivä päivältä :). Aivan ihanaluonteisia persoonia ovat kaikki!

Jäähelmen Choice Of Golden Heart, Toivo 7 viikkoa.

Jäähelmen Choice Of Golden Heart, Toivo 7 viikkoa.

Jäähelmen Prince Of Golden Heart, Juku 7 viikkoa.

Jäähelmen Prince Of Golden Heart, Juku 7 viikkoa.

Jäähelmen Princess Of Golden Heart, Olga 7 viikkoa.

Jäähelmen Princess Of Golden Heart, Olga 7 viikkoa.

20.11.2019 Pennut viisi viikkoa

Aika on mennyt kuin siivillä ja pennut täyttivät sunnuntaina jo viisi viikkoa. Kuvia niistä on tullut otettua enimmäkseen kännykällä ja nyt saatiin viimein pennut pestyä ja otettua kuvat Sannan kanssa myös isolla kameralla.Yllättävän hyvin pennut suostuivat seisomaan, on ollut joskus hankalampiakin tapauksia :).

Pian pennuille pitää miettiä nimet ja saavat mikrosirut niskaan, että saa rekisteröinnin Kennelliittoon käsittelyyn. Pennut ovat valloittaneet nyt koko alakerran ja pääsevät leikkimään joka päivä aikuisten koiriemme kanssa. Ja se on niille mieluisaa puuhaa :). Aikuisista en niinkään tiedä, nätisti murahtelevat, jos tunkevat liikaa ja liian lähelle, jostai syystä pennut haluavat aina kiipeillä aikuisissa koirissa, kuin yrittäisivät päästä isompien kanssa samalle tasolle. 

Pentuja on jo käyty katsomassa jonkin verran ja tuntuvat viihtyvän jo vieraidenkin seurassa :). Vilkkaita ja ja seurallisia tapauksia ovat, ihan niinkuin sammareiden pitää ollakin!

Iso poika 5 viikkoa.

Iso poika 5 viikkoa.

Pikkupoika 5 viikkoa.

Pikkupoika 5 viikkoa.

Tyttö 5 viikkoa.

Tyttö 5 viikkoa.

Vasemmalta: tyttö, pikkupoika ja iso poika.

Vasemmalta: tyttö, pikkupoika ja iso poika.

13.10.2019 Pennut syntyivät

Hipun ja Taavin pennut syntyivät 13.10.2019. Kaksi urosta ja narttu selvisivät hengissä, ensimmäinen iso urospentu oli virheasennossa ja ei päässyt tarpeeksi nopeasti maailmaan, että olisi selvinnyt...

Kaikilla pennuilla on jo kodit odottamassa!

Hipun ja Taavin pennut viikon vanhoina.

Hipun ja Taavin pennut viikon vanhoina.

Kuvat: Teemu Hiltunen

Kuvat: Teemu Hiltunen

Odotamme seuraavaa pentuetta syntyväksi lokakuun puolivälissä Hipulle ja Taaville!

Yhdistelmä koiranetissä:

Jaa tämä sivu